Flaviu Bodea

Depășim limitele pentru pacienții noștri

Bine ai venit la clinica noastră

Pacienții noștri sunt prioritatea noastră, oferim servicii medicale de calitate

Pornită din dorinţa de a oferi un act medical de excepţie, clinica OftalmoClass se ocupă în detaliu de toate particularităţile ochilor pacientului pentru a oferi o vedere sănătoasă.

 

Sub coordonarea doctorului Flaviu Bodea, medic specialist oftalmolog şi asistent universitar la catedra de oftalmologie a Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea, ne concentrăm asupra detaliilor şi a celor mai noi terapii în oftalmologie.

Întâlnește echipa

Dr. Bodea Flaviu

Medic specialist oftalmolog
Asistent universitar oftalmologie

Opt. Bodea Ionel

Tehnician Optometrist

Cârgea Anca

Registrator medical

Dr. Cocoșilă Andreea

Medic specialist oftalmolog

Opt. Pălcuț Aneta

Tehnician Optometrist

Plisco Carmen

Registrator medical

Dr. Haidu Sorin

Medic specialist oftalmolog

Asist. Cârgea Teodora

Front Office, Tehnician
Cabinet Oftalmologie 0119

Despre clinica noastră

Pentru că a ţine pasul cu ştiinţa şi tehnologia de ultimă oră înseamnă progres, echipa de medici şi optometrişti a clinicii participă la congrese şi workshop-uri internaţionale în domeniul oftalmologiei, opticii si optometriei.

Calitatea ramelor comercializate se reflectă în materialele premium folosite în producție, articulații flexibile, rezistență la uzură, design ergonomic adaptat stilului de viață. Culorile și modelele variate oferă alternativa unei alegeri exclusiviste pentru cei moderni/originali, dar și simplistă sau sobră pentru marii clasici. Lentilele comercializate de Oftalmo Class aduc nume consacrate la nivel mondial în fața ochilor pacienților.

Lumea privită prin lentilele ItalLenti, oferă claritatea specifică și rigoarea tehnologiei japoneze sau germane. Lentilele monofocale, bifocale, progresive sau degresive pot fi completate cu filtrele speciale antizgâriere, oleofobe sau pentru calculator, în varianta normală, colorată sau fotocromatică (heliomată). Partenerii noștri asigură garanția calității pentru fiecare lentilă.

Ca alternativă pentru corecția optică cu ochelari, Oftalmo Class deservește și pacienții purtători de lentile de contact, oferindu-le produse de la 3 mari producători mondiali: Alcon, Bausch&Lomb și Johnson&Johnson. Fie că e vorba de lentile de contact pentru miopii, hipermetropii, astigmatism sau prezbiopie, acestea sunt individualizate, de diametre și raze de curbură variabilă, toate având protecție UV și transmisibilitate bună a oxigenului pentru cornee.

Ele vin completate de soluții de întreținere și casete de păstrare pentru cea mai bună îngrijire a suprafeței oculare.