0 Items - lei
0
  • No products in the cart.

Înființată în 2016, Optica Oftalmoclass a fost creată și bazată pe principiul oferirii serviciilor complete.

În dotare, pentru un diagnostic precis, se află aparatura model 2016 semnată Topcon, unul din liderii mondiali ai tehnologiei în domeniul oftalmologiei. Autokeratorefractometrul, model lansat în ianuarie 2016 la nivel mondial, este complet automatizat.

Bazat pe principiul prismelor rotative, patentat Topcon, permite o măsurare fiabilă a dioptriilor și acuratete la remăsurare. Biomicroscopul serie digitală, cu 5 trepte de magnificație, oferă optică excelentă, putând vizualiza clar structurile fine ale polului anterior și posterior al ochiului. În completarea examinării vine oferta largă de rame, cu modele de copii, adolescenți, tineri, adulți și vârstnici.

Calitatea ramelor comercializate se reflectă în materialele premium folosite în producție, articulații flexibile, rezistență la uzură, design ergonomic adaptat stilului de viață. Culorile și modelele variate oferă alternativa unei alegeri exclusiviste pentru cei moderni/originali, dar și simplistă sau sobră pentru marii clasici. Lentilele comercializate de Oftalmo Class aduc nume consacrate la nivel mondial în fața ochilor pacienților.

Lumea privită prin lentilele HOYA sau ZEISS, oferă claritatea specifică și rigoarea tehnologiei japoneze sau germane. Lentilele monofocale, bifocale, progresive sau degresive pot fi completate cu filtrele speciale antizgâriere, oleofobe sau pentru calculator, în varianta normală, colorată sau fotocromatică (heliomată). Partenerii noștri asigură garanția calității pentru fiecare lentilă.

Ca alternativă pentru corecția optică cu ochelari, Oftalmo Class deservește și pacienții purtători de lentile de contact, oferindu-le produse de la 3 mari producători mondiali: Alcon, Bausch&Lomb și Johnson&Johnson. Fie că e vorba de lentile de contact pentru miopii, hipermetropii, astigmatism sau prezbiopie, acestea sunt individualizate, de diametre și raze de curbură variabilă, toate având protecție UV și transmisibilitate bună a oxigenului pentru cornee.

Ele vin completate de soluții de întreținere și casete de păstrare pentru cea mai bună îngrijire a suprafeței oculare.

La Oftalmo Class, prin dotările efectuate, produsele comercializate și personalul dedicat, dorim să oferim o experiență plăcută și o vedere clară pacienților!

Enter your keyword