Clinica oftalmologică OftalmoClass – tratamente cu aparatură de ultimă generaţie pentru o vedere sănătoasă

Pornită din dorinţa de a oferi un act medical de excepţie, clinica OftalmoClass se ocupă în detaliu de toate particularităţile ochilor pacientului pentru a oferi o vedere sănătoasă.

Sub coordonarea doctorului Flaviu Bodea, medic specialist oftalmolog şi asistent universitar la catedra de oftalmologie a Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea, ne concentrăm asupra detaliilor şi a celor mai noi terapii în oftalmologie.

Pentru că a ţine pasul cu ştiinţa şi tehnologia de ultimă oră înseamnă progres, echipa de medici şi optiometrişti a clinicii participă la congrese şi workshop-uri internaţionale în domeniul oftalmologiei, opticii si optometriei.

La clinica OftalmoClass ne dotăm constant cu cele mai noi aparate medicale oftalmologice

Deţinem tomograf în coerenţă optică (OCT) de ultimă generaţie, care poate scana strat cu strat retina, nervul optic, corneea. Cu modulul de angio-OCT aducem mai aproape de dumneavoastră standardul european şi global în diagnosticul precoce al bolilor oculare. Câmpul vizual de ultimă generaţie îmbină rezultatul cu cel al OCT-ului pentru o supraveghere atentă a funcţiei nervului optic.

Aparatele cu care lucram – Topcon, Optopol (tehnologie 2019) – asigură acurateţea atât de necesară în oftalmologie.

Clinica vă oferă consultaţii oftalmologice specializate, de la nou-născuţi la vârstnici, investigaţii complete şi tratamente oculare specifice. Optica medicală vă ajută să găsiti cei mai potriviţi ochelari – fie că e unul de bază sau cu filtru UV, protecţie de calculator sau cu lentile progresive cu câmp vizual extins pentru o vedere cât mai largă.

Tratamente oferite la clinica OftalmoClass

Ai cataractă? Vino şi te ajutăm să scapi de ea.

Lăcrimezi sau te ustură ochii? O simplă picătură s-ar putea să nu fie de ajuns. Noi îţi oferim terapia Blephasteam – OftalmoClass este singura clinică din Bihor unde este efectuat acest tratament.

Te afectează glaucomul? Nu-l lăsa să progreseze! Intră într-un program avansat de supraveghere şi tratament, cu ajutorul căruia tensiunea intraoculară nu va mai reprezenta o problemă.

Ai degenerescenţă maculară? Alege cele mai noi tratamente pentru tine, pentru a-ţi îmbunătăţi vederea.

Retinopatia diabetică avansează tăcut? Opreşte-o la timp pentru a-ţi salva vederea.

Suferi de miopie sau nu mai vezi de aproape? Cu ochelarii proiectaţi după parametrii personali, prin tehnologie de fotografiere cu tableta, vei avea cea mai clară vedere.

Pentru problemele tale oftalmologice, te aşteptăm zilnic, între orele 9 şi 17, la Clinica OftalmoClass din Oradea – bulevardul Decebal, nr. 9 (lângă staţia de tramvai Piaţa Decebal), telefon 0359/195.929 sau în Beiuş – strada Ioan Ciordaş, nr. 3, telefon 0771/124.619.

Alege să vezi, tratează din timp!

Șitre preluată de pe bihon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole