BIHOR

CANDIDAȚI ALEGERI LOCALE 2020

Andrei AMARITEI
  • 36 de ani (chiar în ziua votului), tată a doi copii, căsătorit
  • de profesie economist
  • iubesc munca în echipă și îmi plac provocările
  • consider că un manager bun e cel care știe să adune lângă el oameni buni și știe să-i coordoneze astfel încât să existe armonie între ei
  • azi, din păcate, trăim într-o lume în care nu mai ascultăm oamenii pentru a le înțelege într-adevăr problemele și nevoile lor; suntem axați doar pe ce se poate face pe termen scurt, cu beneficii majore; din păcate nu mai vrem să construim ceva pe termen mediu și lung
Bogdan Manafu

Bogdan Manafu este singurul candidat cu experiență antreprenorială și managerială.
Singurul candidat care a coordonat echipe și a răspuns de rezultatele lor cu propriul buzunar.
Și a făcut-o cu succes.
Candidatul care cunoaște cel mai bine mediul de afaceri, necesitățile, oportunitățile, valorile și dinamica sa, dependente de oferta socio-economică a unui oraș.
Bogdan Manafu este în primul rând un PROFESIONIST în domeniul antreprenoriatului, deci știe cum poate prospera o comunitate.
Este, de asemenea, MANAGER: știe să coordoneze și să conducă echipe, cu succes. Mai ales financiar.
Nu în ultimul rând, este un PERFECȚIONIST. Da, direcția generală în care merge Oradea este bună. Dar lucrurile pot fi – și trebuie – îmbunătățite. Bogdan Manafu știe, din experiența sa în calitate de consilier
județean și de om de afaceri, unde pot fi demarate proiecte noi și cum pot fi accelerate proiecte în derulare. Adică își poate pune experiența, competența și succesul, personale, în beneficiul orădenilor.
Practica și găsirea soluțiilor sunt ceea ce l-au format ca om de afaceri și ca exponent de elită al noii generații. Singurul candidat cu experiență în managementul de succes.
Mărturii sunt nu doar munca, provocările depășite cu succes, bunăstarea și satisfacția oamenilor cu care a colaborat, ci, în primul rând, cele din viața sa personală.

Aveți o opinie personală, un sfat, un gând pentru România, o dorință de mai bine? Vreți să vă ținem la curent cu ultimele noutăți din activitatea organizatiei PMP BIHOR? Lăsați-ne aici datele dvs. de contact și vă vom răspunde imediat și ori de câte ori va fi nevoie.